Swiss Military

Peste tot în lume, ceasurile SWISS MILITARY produse de Chrono AG sunt renumite pentru designul și calitatea lor remarcabile. Cu un aspect sportiv și un spirit aventuros, acest ceas este potrivit pentru cei cu un stil de viață activ, fie că este vorba de afaceri sau de agrement. Marca și ceasurile sale sunt simboluri ale valorilor elvețiene tradiționale și foarte apreciate de precizie și calitate.
Chrono AG este o companie de familie elvețiană eficientă și independentă, care creează ceasuri în spiritul prețioasei tradiții elvețiene a ceasorniciei de peste 35 de ani. Acest lucru permite SWISS MILITARY by Chrono să profite de o experiență solidă în industria ceasornicarului. Colecțiile SWISS MILITARY by Chrono sunt create mână în mână de o echipă de aproximativ 50 de persoane implicate în proiectare, ceasornicărie și marketing. Toți angajații garantează rezultate excelente și clienți mulțumiți. Pentru asta este apreciat Swiss Made în întreaga lume.
De la primul design al ceasului până la produsul finit, toate etapele de producție sunt efectuate și controlate la sediul central din frumosul oraș Solothurn. În spiritul tradiției orologeriei elvețiene, toate ceasurile sunt fabricate în conformitate cu regulile oficiale Swiss Made – o etichetă care simbolizează manopera de înaltă calitate, cunoștințele tehnice, inovația și competența, precum și valorile estetice. Procedând astfel, SWISS MILITARY se străduiește să mențină nu numai reputația de neegalat a ceasurilor elvețiene, dar se străduiește, de asemenea, să ofere consumatorului cea mai bună selecție de ceasuri de înaltă calitate. Toate ceasurile SWISS MILITARY by Chrono sunt echipate cu mișcări de la renumiți producători elvețieni de mișcări ETA, Ronda și Sellita.