DESPRE FIRMĂ CRONOGRAF

Bine ați venit pe site-ul magazinului nostru online. Cu siguranță sunteți aici, deoarece căutați un ceas care să răspundă tuturor așteptărilor dvs. Acestea vor deveni un accesoriu elegant și te vor însoți în fiecare zi. Felicitări! Ai găsit cel mai bun loc in net.Ceasurile sunt pasiunea noastră, pe care ne-am specializat de mulți ani. Astăzi vrem să vă împărtășim aceste cunoștințe și produse de primă clasă cu dvs.

Cronograf este un retailer recunoscut al unor mărci celebre de ceasuri clasice, elegante și exclusive pe piața din Moldova. Fondată în 1994, compania a lucrat zeci de ani pentru a răspunde nevoilor și aspirațiilor clienților noștri. Suntem mândri că suntem dealerul exclusiv și partenerul acreditat al tuturor mărcilor pe care le reprezentăm pe site-ul nostru. Toate ceasurile de pe site sunt autentice, și dispun precum de garanție oficială internațională,atît și locală
în atelierele autorizate ale companiei.

Toate ceasurile sunt în depozitul nostru și în magazine Cronograf. Suntem siguri că veți găsi un produs care se potrivește perfect nevoilor dvs. Oferim ceasuri clasice, elegante și electronice de la mărci precum Casio, Seiko, Orient, Fossil, Edox, Poljot, Military Swiss, Anne Klein și multe altele.

PARTENERII COMPANIEI