În 1982, Theo Ingold a fondat în Solothurn compania independentă de ceasuri elvețiene Chrono AG, deținută de o familie. În 1999, a fost lansată marca de ceasuri COVER, deținută de companie.

Ceasul COVER este un simbol al designului inovator al ceasurilor, care ia în considerare pulsul timpului. Marca își are originea în intenția de a oferi ceasuri rafinate, la modă și de înaltă calitate Swiss Made la cel mai bun preț disponibil.

Fie că sunt clasice elegante sau sportive, colecția noastră pune un mare accent pe forme și materiale cu o personalitate puternică. De fapt, ceasurile COVER sunt foarte apreciate în întreaga lume pentru designul lor elegant și compoziția atentă a materialelor. Fiecare model individual exprimă armonia perfectă între formă și funcție. În toate eforturile noastre, acordăm o mare importanță creării de ceasuri unice care să ofere purtătorului o mare personalitate.

Astăzi, COVER este prezent în peste 40 de țări din întreaga lume, făcându-l un brand internațional cu adevărat convingător.